Az Ön által használt böngésző (Other - v0) nem támogatott verziójú! Előfordulhat, hogy egyes elemek nem jelennek meg megfelelően, vagy egyes funkciók nem az elvárt módon működnek. További információkért kattintson ide!
e-Titán
Tanulóknak
Képző szerveknek

Jogosítvány könnyedén!

Az e-Titán rendszerrel Ön helytől és időtől függetlenül végezheti el a jogosítványhoz, vagy a GKI-hoz szükséges elméleti eduKRESZ e-learning képzéseket. Sőt, a rendszer segítséget nyújthat a képzéssel kapcsolatos adminisztrációban is.

A korszerű, interaktív, multimédiás tananyagok, tesztek és próbavizsgák által megszerzett alapos tudás nemcsak az elméleti vizsga sikerességéhez járul hozzá, hanem később az utakon is alapját jelenti a biztonságos és szabálykövető közlekedésnek.

Bővebb információ: www.edukresz.hu

Bejelentkezés tanulók részére 
e-Titán
e-Titán
Facebook
Facebook
Google
Google

Az e-Titán a gépjárművezető-képzés új generációs platformja. A jelenleg elérhető legkorszerűbb informatikai technológiák és innovatív fejlesztések eredményeként hatékony és biztonságos megoldást kínálunk a képzési ág szereplőinek az e-learninges elméleti képzés lebonyolítására és a képzések adminisztrációjával kapcsolatos autósiskolai feladatok számítógépes elvégzésére és nyilvántartására.

Verzió: 4.4.2.15597