Az Ön által használt böngésző (Other - v0) nem támogatott verziójú! Előfordulhat, hogy egyes elemek nem jelennek meg megfelelően, vagy egyes funkciók nem az elvárt módon működnek. További információkért kattintson ide!
e-Titán
Tanulóknak
Képző szerveknek

E-learning képzések

Az e-Titán rendszer a korszerű e-learning segítségével teszi elérhetővé az elméleti tanfolyamokat a gépjárművezető-képzésben. A keretrendszer és a tananyagok a hatályos előírások szerint akkreditáltak, amely nem csak a jogszabályi megfelelőségnek garanciája, hanem a tananyagok magas színvonalának - úgy szakmai, mind didaktikai szempontból - is elengedhetetlen feltétele.

Az e-Titán rendszer emellett hatékony segítséget nyújt a képzőszervek esetében a képzésekkel kapcsolatos adminisztrációban is.

Bejelentkezés képző szervek dolgozói részére 
e-Titán
e-Titán
Facebook
Facebook
Google
Google

Az e-Titán a gépjárművezető-képzés új generációs platformja. A jelenleg elérhető legkorszerűbb informatikai technológiák és innovatív fejlesztések eredményeként hatékony és biztonságos megoldást kínálunk a képzési ág szereplőinek az e-learninges elméleti képzés lebonyolítására és a képzések adminisztrációjával kapcsolatos autósiskolai feladatok számítógépes elvégzésére és nyilvántartására.

Verzió: 4.4.2.15597